Evorsa

@

Sportdag organiseren voor scouting in Den Haag

Groepsuitje voor scouting in De Uithof

Zaterdag 10 oktober 2016 hebben we een groepsuitje voor Scouting Sint Joris gevierd. Scoutinggroep Sint Joris wilde met al haar leden een sportief groepsuitje beleven. Een uitje dat leuk moest zijn voor al haar leden, van 4 tot 40 jaar. Dit vroeg om een programma met activiteiten leuk voor alle leeftijden. Scoutinggroep Sint Joris heeft gekozen voor de Uithof in Den Haag als locatie. De ideale plek voor sportieve activiteiten en creëerden een programma voor kinderen en voor de oudere scoutingleden. Zo was er voor ieder wat wils.

'Dankzij het gevarieerde programma heeft iedereen zich vermaakt!'

Ravotten in de KidsZone

Wat is er leuker voor kinderen dan heerlijk rondrennen, spelen, klimmen en racen? Dat vind je in de KidsZone. Een semi overdekt speelpark voorzien van diverse speeltoestellen en activiteiten voor kinderen. De kinderen tot 10 jaar konden zich hier heerlijk uitleven. Racen op elektrische squads en het bestormen van de Bungee Run waar alles om trekkracht draait. Ideaal voor een scoutinggroep! De kinderen moesten met een gespannen touw om de middel zo ver mogelijk proberen te rekken en plakken op een kussen. Wie het verst kwam won. 

Spectaculaire activiteiten

De oudere scoutingleden wilden we graag wat meer uitdagen. Zij mochten hun tanden stukbijten op een workshop boogschieten en een potje Bumperbal voetbal. Het ging hier voornamelijk om behendigheid en samenwerking. En de echte waaghalzen mochten ook nog de hindernissen van de TopZone bedwingen. Dit is een klimpark met 14 hindernissen dat op 8 meter hoogte plaatsvindt. Uitdagend en spannend!

Gevarieerd sportuitje organiseren?

Neem voor meer informatie contact op met ons ervaren team via het getoonde reactieformulier of bel direct: 070 - 392 75 76.

Evenementen en uitjes tot in de puntjes verzorgd

Daarom kiest u voor Evorsa!

  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid programma
  • Combineren van verschillende activiteiten
  • Geniet van uw eigen uitje
  • Ieder uitje is uniek, dus op maat gemaakt
  • Goede materialen
  • Veiligheid van de deelnemers staat altijd voorop
  • Zeer scherpe prijzen

Offerte aanvragen

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!