Evorsa

@

Groepsuitje Boogschieten

Een groepsuitje vol spanning!

Boogschieten is dé uitkomst voor een spannend uitje voor een gemêleerde groep deelnemers. Leuk als activiteit tijdens een bedrijfsuitje, sportdag, vrijgezellenfeest, familiedag of kinderfeestje! Boogschieten is een concentratiesport, waarbij de deelnemers over verschillende rondes laten zien wie het meest constant schiet. Het is niet altijd de jongste of de sportiefste die het toernooi winnend afsluit. Het is de deelnemer met die het beste met druk om kan gaan!

De workshop boogschieten

Na het aanleren van de basistechnieken en een aantal oefenrondes, begint het toernooi boogschieten. Los van de eindoverwinning is er voor iedereen sprake van een succesbeleving doordat de individuele scores vaak verbeteren tijdens de workshop.

Boogschieten op diverse locaties

Het groepsuitje boogschieten kan georganiseerd worden bij de Uithof in Den Haag en duurt ongeveer 60 minuten. Het minimale aantal deelnemers is 2 personen, het maximale aantal is 50 personen. Boogschieten is tevens mogelijk op locatie, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Boogschieten à € 17,50 p.p.

Het boogschieten kost € 17,50 per persoon, inclusief btw, materialen en begeleiding. Voor het boogschieten op locatie zijn andere tarieven van toepassing, vraag hiervoor een offerte aan. Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Evorsa. Vul het reactieformulier hieronder in met uw vraag of bel direct 070 - 392 75 76.

Pijl en boog voor echte strijders

Boogschieten bij Evorsa!

Duur
Ongeveer 60 minuten
Minimum
2 personen
Maximum
50 personen
Leeftijd
Vanaf 13 jaar
Seizoen
Het gehele jaar
Prijs
€ 17,50 per persoon

Offerte aanvragen

Boek je groepsuitje

 

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!