Evorsa

@

Groepsuitje klimmen in TopZone

Het indoor klimpark in Den Haag!

Indoor klimpark TopZone bestaat uit 14 hindernissen die door de gele spijlen lopen van de 400 meter baan in De Uithof te Den Haag. Op 8 meter hoogte kunt u kiezen uit twee parcoursen die beiden uitdagend en spannend zijn!

Twee uitdagende klimparcoursen op 8 meter hoogte! Durft u het aan?

Na het voltooien van een parcours volgt de tokkel langs de lange zijde van de 400 meter baan, waarbij u de meeste schaatsers roetsjend zult inhalen. Met een continu zekeringsysteem bent u nooit losgekoppeld van de safety-line. Dit zorgt ervoor dat zowel kinderen als volwassenen veilig het parcours kunnen afleggen. Als kers op de taart kunt u met de langste indoor tokkelbaan van de Benelux naar beneden suizen. 

90 minuten klimmen in de TopZone

Het klimmen in indoor klimpark TopZone duurt ongeveer 90 minuten. Doordat het klimpark overdekt is kan de activiteit altijd doorgaan.

Geschikt voor ieder groepsuitje

Klimmen is geschikt als activiteit tijdens een bedrijfsuitje, familiedag, sportdag, vrijgezellenfeest en als teambuilding activiteit. Maar is ook een leuke uitje met de kids op bijvoorbeeld een woensdagmiddag of in het weekend. Het minimale aantal deelnemers is 2 personen, het maximale aantal is 25 personen. Daarnaast bieden we ook klimmogelijkheden voor kinderen aan.

Klimmen in TopZone à € 17,50 p.p.

Het klimmen in TopZone kost € 17,50 per persoon, inclusief btw, entree, materialen en instructeurs. Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Evorsa. Vul het reactieformulier hieronder in met uw vraag of bel direct 070 - 392 75 76.

Een duizelingwekkende uitdaging

Kom klimmen in TopZone!

Duur
90 minuten
Minimum
2 personen
Maximum
25 personen
Lengte
Vanaf 1,35 meter
Seizoen
Het gehele jaar
Prijs
€ 17,50 per persoon

Offerte aanvragen

 

Voor de leukste groepsuitjes, vraag het aan Evorsa!