@

Groepsuitje Bumperball Voetbal

Bump elkaar omver met luchtballen!

Bumperball is een nieuwe variant van voetbal. Zoals de titel al doet vermoeden, kunnen de deelnemers elkaar tijdens een potje voetbal omver bumpen met de luchtballen die men aan heeft. Bumperball voetbal heeft een extreem hoge funfactor en is daarmee een leuke activiteit tijdens een bedrijfsuitje, sportdag, kinderfeestje, vrijgezellenfeest, familiedag en als teambuilding activiteit.

De deelnemers liggen gegarandeerd dubbel van het lachen!

Wat gaan jullie doen?

Na de instructies over de veiligheid en regels, zullen er eerst een aantal oefeningen gedaan worden om te wennen aan de luchtbal. Nadat iedereen de techniek doorheeft van het omvallen en opstaan, is het de hoogste tijd voor een wedstrijdje! Botsen, omvallen, passen, schieten en scoren is de formule. Welk team komt als winnaar uit de strijd?

60 minuten bumperball voetballen

Bumperball voetbal kan georganiseerd worden bij de Uithof in Den Haag en duurt ongeveer 60 minuten. Minimaal 8 personen, maximaal 20 personen.

Bumperball voetbal à € 16,- p.p.

Bumperball voetbal kost € 16,- per persoon, inclusief btw, materialen en instructeurs. Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Evorsa. Vul het formulier hieronder in met uw vraag of bel direct 070 - 392 75 76.

Wie kan er tegen een stootje?

Bumperball Voetbal bij Evorsa!

Duur
Ongeveer 60 minuten
Minimum
8 personen
Maximum
20 personen
Lengte
Vanaf 1,35 meter
Seizoen
Het gehele jaar
Prijs
€ 16,- per persoon

Offerte aanvragen

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!