Evorsa

@

Teamuitje Mixed Hockey Club Zoetermeer Den Haag

Groepsuitje TopZone & Boogschieten

Zaterdag 22 oktober 2016 hebben we een teamuitje voor de meiden van de Mixed Hockey Club uit Zoetermeer gevierd. Naast plezier op het hockeyveld wilden de meiden van de MD11 van Mixed Hockey Club Zoetermeer samen ook wel eens iets anders ondernemen. Gezocht werd naar een avontuurlijk teamuitje, waarbij gezelligheid en teamspirit voorop staan. De keuze viel al snel op een een sportieve activiteit via Evorsa. 

Groepsuitje boogschieten

Voor de broertjes en zusjes was er een workshop boogschieten geregeld. Eerst nam de instructeur van Evorsa rustig de tijd voor een goede uitleg en het het aantrekken van het materiaal. Toen iedereen klaar was om te starten waren er nog wat instructies: over de techniek van het boogschieten zelf en over de puntentelling. Natuurlijk belangrijk om te weten waarmee de meeste punten behaald konden worden! De kinderen waren erg fanatiek en wilden graag winnen. Nadat iedereen genoeg had kunnen oefenen begon de wedstrijd, en na meerdere rondes was er een winnaar bekend. 

'Het ideale groepsuitje om de teamspirit te vergroten!'

TopZone voor de hockeymeiden

De hockeymeiden zelf gingen los op het indoor klimparcours in de TopZone. De activiteit was goed afgestemd op het niveau van de meiden. Ze hadden de uitdaging gekregen om maar liefst 14 hindernissen op 8 meter hoogte te overwinnen. Het was geweldig hoe de meiden elkaar gingen aanmoedigen en helpen om als team door het parcours te gaan.  Als klap op de vuurpijl werd er getokkeld op de 100 lange tokkelbaan. Dit vonden met name de aanwezige moeders ook leuk!

Een heerlijke afsluiting

Na afloop van de activiteiten werd er nog heerlijk een hapje gegeten en gedronken met alle kinderen en ouders. Het was een afwisselende middag met spanning, sportiviteit en gezelligheid. Precies het sportieve teamuitje dat past bij deze stoere hockeymeiden.

Gevarieerd teamuitje organiseren?

Neem voor meer informatie contact op met ons ervaren team via het getoonde reactieformulier of bel direct: 070 - 392 75 76.

Evenementen en uitjes tot in de puntjes verzorgd

Daarom kiest u voor Evorsa!

  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid programma
  • Combineren van verschillende activiteiten
  • Geniet van uw eigen uitje
  • Ieder uitje is uniek, dus op maat gemaakt
  • Goede materialen
  • Veiligheid van de deelnemers staat altijd voorop
  • Zeer scherpe prijzen

Offerte aanvragen

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!