Evorsa

@

Vrijgezellenfeestje ijshockey clinic in Den Haag

Fantastisch van begin tot eind

Dat een vrijgezellenfeestje best sportief mag zijn, dat bewees de vriendengroep van bruidegom Frans zeker. Zij organiseerden bij Evorsa een ijshockey clinic voor hun beste vriend. De sfeer zat er bij de mannen meteen goed in, want het aantrekken van het echte ijshockey tenue noemden zij al een feest. Het is natuurlijk even wennen om dit tenue aan te trekken. Frans en zijn vrienden waren vooral erg enthousiast over de begeleiding van een echte ijshockey speler. 

Starten met de techniek

De 60 minuten durende ijshockey clinic begon, zoals altijd, met het uitleggen van het spel en de diverse technieken. Deze werden door de mannen goed geoefend, zodat iedereen goed voorbereid raakte op het ijshockeyen. Uiteraard werd de middag afgesloten met een wedstrijdje, waar het er zeer fanatiek aan toe ging.

“We speelden een toffe wedstrijd op het ijs!” 

Scoren en winnen

Stilzitten was er bij dit feestje niet bij; na een korte uitleg over de spelregels werden er korte wedstrijdjes gespeeld met daartussen pauzes voor wat drinken en om even uit te blazen. Scoren en winnen van je tegenstander is natuurlijk het doel!

Uitblazen na de wedstrijd 

Hoewel iedereen nog wel even door had willen gaan, was het na een uurtje toch echt voorbij. Iedereen was moe, maar voldaan en er hing een gezellige, uitgelaten sfeer. De bar werd vervolgens opgezocht om het vrijgezellenfeestje nog even door te zetten onder het genot van een lekker drankje. 

Vrijgezellenfeest organiseren?

Neem dan contact op met Evorsa voor de leukste vrijgezellenfeestjes. U kunt het getoonde contactformulier invullen of direct contact op nemen via: 070 - 392 75 76.

Evenementen en uitjes tot in de puntjes verzorgd

Daarom kiest u voor Evorsa!

  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid programma
  • Combineren van verschillende activiteiten
  • Geniet van uw eigen uitje
  • Ieder uitje is uniek, dus op maat gemaakt
  • Goede materialen
  • Veiligheid van de deelnemers staat altijd voorop
  • Zeer scherpe prijzen

Offerte aanvragen

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!