Evorsa

@

Groepsuitje IJshockey Clinic

Een uitje met fun en adrenaline!

De ijshockey clinic van Evorsa is een ontzettend leuk uitje voor iedereen met een beetje schaatservaring. Wij passen de clinic zo aan dat het voor alle deelnemers een uitdaging is. De ijshockey clinic is uitermate geschikt als groepsuitje voor bedrijven, scholen (sportdagen), vrijgezellenfeesten en als activiteit om de teambuilding te versterken. Daarnaast bieden we ook een ijshockey clinic voor kinderen aan.

Wat houdt een ijshockey clinic in?

De ijshockey clinic staat voor plezier, adrenaline en zweten. Nadat de deelnemers een volledige ijshockey uitrusting aan hebben getrokken, begint men met een warming up waarin de schaatstechnieken aan bod komen. Daarna speelt men onderling een wedstrijd. Omdat de veiligheid van de deelnemers zeer belangrijk is voor Evorsa, besteed de instructeur hier veel aandacht aan.

De schaatstechnieken worden uitgebreid uitgelegd door de instructeur.

Clinic op diverse ijsbanen

De ijshockey clinic kan georganiseerd worden op ijsbanen in Den Haag en Dordrecht. Een clinic duurt ongeveer 180 minuten, waarvan 60 minuten op het ijs. Het minimale aantal deelnemers is 10 personen, het maximale aantal deelnemers is 50 personen.

All-in ijshockey clinic à € 42,50 p.p.

Een ijshockey clinic kost € 42,50 per persoon, inclusief btw, ijsbaanhuur, materialen en instructeur(s) en exclusief schaatshuur. Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Evorsa. Vul het reactieformulier hieronder in met uw vraag of bel direct 070 - 392 75 76.

Een sportief groepsuitje organiseren?

Ga voor een ijshockey clinic!

Duur
Ongeveer 180 minuten
Minimum
8 personen
Maximum
50 personen
Leeftijd
Vanaf 14 jaar
Seizoen
Gehele jaar in Den Haag en Dordrecht
Prijs
€ 42,50 per persoon
Tip
Lange trainingsbroek, longsleeve en schone sokken.

Offerte aanvragen

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!