Evorsa

@

Vrijgezellenfeestje Bumperball op het ijs in Den Haag

Bumperballen op het ijs

Hoe organiseer je het leukste vrijgezellenfeestje ooit? Door te gaan bumperballen natuurlijk. Onlangs maakten we daar iets heel bijzonders van, want we ontvingen de groep van de heer Maaskant op het ijs bij De Uithof. 

Sliden op het ijs 

Vaak wordt bumperball gespeeld op het strand, waarbij je veilig omringd door een plastic bal, verdeeld over twee teams een partijtje voetbal speelt. In de wintermaanden kan het ook prima binnen. Bumperballen op het ijs levert hilarische taferelen op met veel bumps en fraaie slidings. Voor je het weet rol je over het ijs! 

“Een totale verrassing dat we dit gingen doen. Het was ontzettend gaaf!” 

Bumpen en scoren 

Stilzitten was er bij dit feestje niet bij; na een korte uitleg over de spelregels werden er korte wedstrijdjes gespeeld met daartussen pauzes voor wat drinken en om even uit te blazen. Scoren en winnen van je tegenstander is natuurlijk het doel, maar elkaar omver bumpen was net zo leuk. 

Uitblazen na de wedstrijd 

Hoewel iedereen nog wel even door had willen gaan, was het na een uurtje toch echt voorbij. Iedereen was moe, maar voldaan en er hing een gezellige, uitgelaten sfeer. De bar werd vervolgens opgezocht om het vrijgezellenfeestje nog even door te zetten onder het genot van een lekker drankje. 

Vrijgezellenfeest organiseren?

Neem dan contact op met Evorsa voor de leukste vrijgezellenfeestjes op het strand. U kunt het getoonde contactformulier invullen of direct contact op nemen via: 070 - 392 75 76.

Evenementen en uitjes tot in de puntjes verzorgd

Daarom kiest u voor Evorsa!

  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid programma
  • Combineren van verschillende activiteiten
  • Geniet van uw eigen uitje
  • Ieder uitje is uniek, dus op maat gemaakt
  • Goede materialen
  • Veiligheid van de deelnemers staat altijd voorop
  • Zeer scherpe prijzen

Offerte aanvragen

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!