Evorsa

@

Groepsuitje Bumperball on ice

Voetballen op het ijs!

Beukend over het ijs vliegen? Evorsa maakt het mogelijk met Bumperball on ice. Met deze leuke groepsactiviteit moeten jullie met een luchtbal om een partij voetbal spelen op het ijs! Jij en je teamgenoten moeten niet alleen oppassen dat je omver ‘gebumpt’ wordt, maar ook dat jullie niet uitglijden. 

Vliegen, glijden en bumpen over het ijs!

Hoe ziet het groepsuitje eruit? 

Na een korte instructie over de veiligheid en spelregels zullen er eerst een aantal oefeningen gedaan worden om gewend te raken aan de luchtbal. Nadat iedereen de techniek doorheeft van het omvallen en opstaan is het de hoogste tijd voor een wedstrijd!

60 tot 120 minuten bumperballen op het ijs

Afhankelijk van het aantal deelnemers duurt de clinic 60 tot 120 minuten en kan georganiseerd worden in Den Haag, Amsterdam en Dordrecht. Minimaal 10 personen, maximaal 30 personen.

Bumperball on ice € 24,95 p.p.

Bumperball on ice kost € 24,95 per persoon, inclusief btw, materialen en instructeur(s). Mogelijk kunnen er nog kosten bij komen voor het gebruik van het ijs. Bespreek de mogelijkheden met de medewerkers van Evorsa. U kunt contact opnemen via het getoonde reactieformulier of te bellen naar 070 - 392 75 76.

Wie kan er tegen een stootje?

Bumperball on ice bij Evorsa!

Duur
Tussen 60 - 120 minuten
Minimum
10 personen
Maximum
30 personen
Leeftijd
Vanaf 14 jaar
Seizoen
Oktober t/m maart
Prijs
€ 24,95 per persoon
Tip
Sportieve kleding en schoenen

Offerte aanvragen

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!