Evorsa

@

Kinderfeestje PowerZone

Een spectaculair kinderfeestje!

Wil jij een onvergetelijk kinderfeestje geven? Kom dan met je vriendjes en vriendinnetjes naar de PowerZone in De Uithof te Den Haag! Hier voeren jullie 3 verschillende stoere onderdelen uit, waarna jullie nog een half uur mogen boogschieten of tokkelen.

3 stoere activiteiten

Het PowerZone kinderfeestje is veelzijdig en bestaat uit 3 stoere activiteiten. Bij deze activiteiten kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes laten zien hoe snel, lenig en sterk jullie zijn.

Touch the Sky

Tijdens de eerste activiteit 'Touch the Sky' klimmen jullie zo snel mogelijk de ladder op en springen jullie vervolgens naar beneden!

Mission Impossible

Bij de tweede activiteit 'Mission Impossible' draait het om lenigheid en puzzelvermogen. Kruip door de donkere tunnel en kraak de mission impossible!

Obstacle Challenge

De derde activiteit is een uitdaging over het obstacle parcours waarbij je over verschillende hindernissen en touwen moet klimmen. Overwin jij de hindernissen?

90 minuten lang héél veel plezier

Het kinderfeestje PowerZone duurt ongeveer 90 minuten, inclusief 30 minuten tokkelen of boogschieten. Het minimale aantal deelnemers is 6 kinderen, het maximale aantal is 30 kinderen met een leeftijd van 5 t/m 12 jaar.

Kinderfeestje à € 12,95 per kind

Het kinderfeestje PowerZone kost € 12,95 per kind, inclusief btw en entree. Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Evorsa. Vul het reactieformulier hieronder in met uw vraag of bel direct 070 - 392 75 76.

Gezellig wat eten

Neem een kidsmeal (€ 4,50 p.p.) met een snack naar keuze, frietjes met saus en limonade! Een kidsmeal kun je vooraf (45 minuten voor aanvang activiteit) of achteraf (15 minuten na de activiteit) reserveren.

Veiligheid

Voor de veiligheid willen wij graag de namen van de feestvierders hebben om bij eventuele calamiteiten, bijv. een ontruiming, voldoende informatie te hebben zodat de instructeur adequaat kan reageren. Houd deze bij de hand als je gaat boeken.

3 activiteiten op één feestje

PowerZone bij Evorsa!

Duur
Ongeveer 90 minuten
Minimum
6 kinderen
Maximum
30 kinderen
Leeftijd
5 t/m 12 jaar
Seizoen
Het gehele jaar
Prijs
€ 12,95 per kind
Tip
Loszittende kleren waar je makkelijk in kunt bewegen.
Gezellig wat eten
Kidsmeal met snack naar keuze
Voor je boekt
Vergeet de namen van de feestvierders niet.

Boek je kinderfeest

 

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!