Evorsa

@

Kinderfeestje IJshockey Clinic

Een feestje voor stoere kinderen!

Wil jij een stoer kinderfeestje op het ijs geven? Dan is de ijshockey clinic van Evorsa de perfecte activiteit! Wij zorgen voor een waanzinnig kinderfeestje waarbij je met je vriendjes onder begeleiding van een professional leert ijshockeyen. Wie weet ontdek je een nieuw talent?!

Een echte ijshockeywedstrijd met je vriendjes en vriendinnetjes!

Wat houdt een ijshockey clinic in?

Tijdens de ijshockey clinic zullen de basisvaardigheden van ijshockey behandeld worden. Met een ijshockeystick, een echte ijshockeyhelm, pols- en kniebeschermers gaat iedereen het ijs op. De ijshockey clinic wordt afgesloten met een echte wedstrijd en staat altijd onder begeleiding van ervaren ijshockeyers. 

IJshockeyen in De Uithof

Het ijshockey kinderfeestje kan georganiseerd worden op De Uithof in Den Haag. De ijshockey clinic duurt ongeveer 90 minuten, inclusief het geven van instructies en het aantrekken van de bescherming. Daarvan zijn de kinderen ongeveer 60 minuten op het ijs. Het minimale aantal deelnemers is 6 kinderen, het maximale aantal deelnemers is 20 kinderen.

IJshockey feestje à € 13,95 per kind

Het feestje kost € 13,95 per kind, inclusief btw, ijsbaanhuur, materialen en instructeur(s) en exclusief schaatshuur en handschoenen. Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Evorsa. Vul het formulier hieronder in met uw vraag of bel direct 070 - 392 75 76.

Gezellig wat eten

Neem een kidsmeal (€ 4,50 p.p.) met een snack naar keuze, frietjes met saus en limonade! Een kidsmeal kun je vooraf (45 minuten voor aanvang activiteit) of achteraf (15 minuten na de activiteit) reserveren.

Veiligheid

Voor de veiligheid willen wij graag de namen van de feestvierders hebben om bij eventuele calamiteiten, bijv. een ontruiming, voldoende informatie te hebben zodat de instructeur adequaat kan reageren. Houd deze bij de hand als je gaat boeken.

Onder begeleiding van een professionele ijshockeyer

IJshockey clinic bij Evorsa!

Duur
Ongeveer 90 minuten
Minimum
6 kinderen
Maximum
20 kinderen
Leeftijd
Vanaf 8 jaar
Seizoen
Oktober - maart
Prijs
€ 13,95 per kind
Tip
Handschoenen, trainings- of skipak en schaatsen. Zelf meenemen mag, geen noren!
Gezellig wat eten
Kidsmeal met snack naar keuze
Voor je boekt
Vergeet de namen en schoenmaten van de feestvierders niet.

Boek je kinderfeest

 

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!