Evorsa

@

Kinderfeestje Crazy Monkey Party

Klimmen in klimpark TopZone!

De Crazy Monkey Party is een leuk kinderfeestje waarbij de kinderen in indoor klimpark TopZone mogen klimmen. De TopZone bestaat uit 14 hindernissen die door de gele spijlen lopen van de 400 meter baan in De Uithof te Den Haag. Op acht meter hoogte kunnen de kinderen kiezen uit twee parcoursen die beiden uitdagend en spannend zijn!

Een uitdagend kinderfeestje op 8 meter hoogte in Den Haag!

Na het voltooien van een parcours volgt de tokkel langs de lange zijde van de 400 meter baan, waarbij zij de meeste schaatsers roetsjend zullen inhalen. Met een continu zekeringsysteem zijn de kinderen nooit losgekoppeld van de safety-line. Kinderen halen het maximale uit zichzelf en uit de groep, door elkaar aan te moedigen!

90 minuten klimmen in de TopZone

Het klimmen in indoor klimpark TopZone duurt ongeveer 90 minuten. Doordat het klimpark overdekt is kan het kinderfeestje altijd doorgaan. Het minimale aantal deelnemers is 6 kinderen, het maximale aantal is 25 kinderen. De minimale lengte van een deelnemer is 1,35 meter.

Kinderfeestje à € 13,95 per kind

Het kinderfeestje Crazy Monkey Party kost € 13,95 per kind, inclusief btw, entree, materialen en instructeurs. Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Evorsa. Vul het reactieformulier hieronder in met uw vraag of bel direct 070 - 392 75 76.

Gezellig wat eten

Neem een kidsmeal (€ 4,50 p.p.) met een snack naar keuze, frietjes met saus en limonade! Een kidsmeal kun je vooraf (45 minuten voor aanvang activiteit) of achteraf (15 minuten na de activiteit) reserveren.

Veiligheid

Voor de veiligheid willen wij graag de namen van de feestvierders hebben om bij eventuele calamiteiten, bijv. een ontruiming, voldoende informatie te hebben zodat de instructeur adequaat kan reageren. Houd deze bij de hand als je gaat boeken.

14 hindernissen in indoor klimpark TopZone

Crazy Monkey Party bij Evorsa!

Duur
Ongeveer 90 minuten
Minimum
6 kinderen
Maximum
25 kinderen
Lengte
Vanaf 1,35 meter
Seizoen
Het gehele jaar
Prijs
€ 13,95 per kind
Tip
Loszittende kleding en stevige schoenen.
Gezellig wat eten
Kidsmeal met snack naar keuze
Voor je boekt
Vergeet de namen van de feestvierders niet.

Boek je kinderfeest

 

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!