Evorsa

@

Kinderfeestje Crazy Icegames

Een hilarisch kinderfeest op het ijs!

Wil jij je kinderfeestje op het ijs houden? Dan zijn de Crazy Icegames echt wat voor jou! De Crazy Icegames bestaan uit verschillende spellen en opdrachten op het ijs, waarbij de kinderen in teams strijden voor de felbegeerde eer en titel. De instructeurs houden toezicht op de naleving van de spelregels. Samenwerken en een gezonde dosis humor zorgt ervoor dat zij een uur vol plezier en hilariteit beleven.

Een hilarisch kinderfeestje!

Wat gaan jullie doen?

De onderdelen van de Crazy Icegames zijn onder andere ijshockeyspel, prikslee races, ice speedway, ijsbeer schieten, eisstockschiessen en het ijshockey-sjoelbakspel. Door de verschillende, laagdrempelige activiteiten is het voor iedereen mogelijk om te doen. Het ijs brengt een extra dimensie en maakt het een uniek kinderfeestje.

Crazy Icegames op diverse locaties

De Crazy Icegames kunnen georganiseerd worden bij De Uithof in Den Haag en bij Schaatsbaan Dordrecht. De minimale duur van de Icegames is 60 minuten, maar kan afhankelijk van de grootte van de groep en het aantal onderdelen langer duren. Het minimale aantal deelnemers is 6 kinderen, het maximale aantal is 20 kinderen.

Crazy Icegames à € 13,95 per kind

Crazy Icegames kost € 13,95 per kind, inclusief btw, ijsbaanhuur, materialen en instructeurs. Bespreek de mogelijkheden met de medewerkers van Evorsa. Vul het formulier hieronder in met uw vraag of bel 070 - 392 75 76.

Gezellig wat eten

Neem een kidsmeal (€ 4,50 p.p.) met een snack naar keuze, frietjes met saus en limonade! Een kidsmeal kun je vooraf (45 minuten voor aanvang activiteit) of achteraf (15 minuten na de activiteit) reserveren.

Veiligheid

Voor de veiligheid willen wij graag de namen van de feestvierders hebben om bij eventuele calamiteiten, bijv. een ontruiming, voldoende informatie te hebben zodat de instructeur adequaat kan reageren. Houd deze bij de hand als je gaat boeken.

Een uniek kinderfeestje

Crazy Icegames bij Evorsa!

Duur
Ongeveer 60 minuten
Minimum
6 kinderen
Maximum
20 kinderen
Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Seizoen
Oktober - maart
Prijs
€ 13,95 per kind
Tip
Eigen handschoenen verplicht!
Gezellig wat eten
Kidsmeal met snack naar keuze
Voor je boekt
Vergeet de namen van de feestvierders niet.

Boek je kinderfeest

 

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!