Evorsa

@

Kinderfeestje Bumperball Voetbal

Bump elkaar omver en scoor!

Wil je een actief kinderfeestje vieren waarbij iedereen dubbel ligt van het lachen? Dan is bumperball voetbal wat voor jou! Bumperball voetbal is een nieuwe variant van voetbal en is door de hoge funfactor ideaal voor een hilarisch kinderfeestje.

Al je vriendjes en vriendinnetjes liggen gegarandeerd dubbel van het lachen!

Hoe werkt bumperball voetbal?

Bij bumperball voetbal moeten de kinderen met hun teamgenoten zien te scoren, terwijl iedereen een luchtbel om zich heen heeft. Zoals de titel al doet vermoeden, kun je elkaar met de ballen omver ‘bumpen’. Door het rollen, botsen en ‘bumpen’ ligt iedereen dubbel van het lachen.

Wat gaan jullie doen?

Na instructies over de veiligheid en regels zullen er eerst een aantal oefeningen gedaan worden om gewend te raken aan de luchtbal. Nadat iedereen de techniek van het omvallen en opstaan doorheeft, is het de hoogste tijd voor een wedstrijdje! Botsen, omvallen, pasen, schieten en scoren is de formule.

Duur bumperball voetballen

De speeltijd wordt bepaald door het aantal deelnemers, onderstaand schema is hiervoor bepalend:

6 t/m 10 personen:    30 minuten
11 t/m 15 personen: 45 minuten
16 t/m 20 personen: 60 minuten

 Intensiteit & wisselen

Vanwege de intensiteit van de activiteit worden er, ongeacht het aantal deelnemers, teams gemaakt waarin wordt gerouleerd.

Kinderfeestje à € 8,50 per kind

Bumperball voetbal kost € 8,50 per kind, inclusief btw, materialen en instructeurs. Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Evorsa. Vul het formulier hieronder in met uw vraag of bel direct 070 - 392 75 76.

Gezellig wat eten

Neem een kidsmeal (€ 4,50 p.p.) met een snack naar keuze, frietjes met saus en limonade! Een kidsmeal kun je vooraf (45 minuten voor aanvang activiteit) of achteraf (15 minuten na de activiteit) reserveren.

Veiligheid

Voor de veiligheid willen wij graag de namen van de feestvierders hebben om bij eventuele calamiteiten, bijv. een ontruiming, voldoende informatie te hebben zodat de instructeur adequaat kan reageren. Houd deze bij de hand als je gaat boeken.

Rollen, botsen en bumpen

Bumperball Voetbal bij Evorsa!

Duur
Ongeveer 60 minuten
Minimum
6 kinderen
Maximum
20 kinderen
Lengte
Vanaf 1,35 meter
Seizoen
Het gehele jaar
Prijs
€ 8,50 per kind
Gezellig wat eten
Kidsmeal met snack naar keuze
Voor je boekt
Vergeet de namen van de feestvierders niet

Boek je kinderfeest

 

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!