Evorsa

@

Kinderfeestje Boogschieten

Een spannend kinderfeestje!

Wil je een spannend en stoer kinderfeestje geven? Dan is boogschieten de aangewezen activiteit! Boogschieten is een spannende, leuke activiteit waar concentratie een belangrijke rol bij speelt.

Wat gaan jullie doen?

Na het aanleren van de basistechnieken en een aantal oefenrondes begint het toernooi. De deelnemers moeten over verschillende rondes laten zien wie het meest constant schiet. Niet altijd wint degene die je van tevoren zou verwachten! Los van de eindoverwinning is er voor iedereen een succesbeleving doordat de individuele scores vaak verbeteren.

Wie van jouw kinderfeestje gaat het toernooi winnen?

60 minuten boogschieten

Boogschieten kan georganiseerd worden bij De Uithof te Den Haag en duurt ongeveer 60 minuten. Het minimale aantal deelnemers is 6 kinderen, het maximale aantal is 50 kinderen.

Boogschieten à € 12,95 per kind

Het boogschieten kost € 12,95 per kind, inclusief btw, materialen en begeleiding. Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Evorsa. Vul het formulier hieronder in met uw vraag of bel direct 070 - 392 75 76.

Gezellig wat eten

Neem een kidsmeal (€ 4,50 p.p.) met een snack naar keuze, frietjes met saus en limonade! Een kidsmeal kun je vooraf (45 minuten voor aanvang activiteit) of achteraf (15 minuten na de activiteit) reserveren.

Veiligheid

Voor de veiligheid willen wij graag de namen van de feestvierders hebben om bij eventuele calamiteiten, bijv. een ontruiming, voldoende informatie te hebben zodat de instructeur adequaat kan reageren. Houd deze bij de hand als je gaat boeken.

Pijl en boog voor echte strijders

Boogschieten bij Evorsa!

Duur
Ongeveer 60 minuten
Minimum
6 kinderen
Maximum
50 kinderen
Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Seizoen
Het gehele jaar
Prijs
€ 12,95 per kind
Gezellig wat eten
Kidsmeal met snack naar keuze
Voor je boekt
Vergeet de namen van de feestvierders niet.

Boek je kinderfeest

 

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!