Evorsa

@

Kinderfeestje Arrow Tag

Wie is de echte Robin Hood?

Super spannend kinderfeestje vieren? Met Arrow Tag gaan jullie met een masker, een boog en 1 pijl het speelveld in om de tegenstander uit te schakelen! Wie is van jullie de echte Robin Hood?

‘Super spannend kinderfeestje!’

Programma kinderfeestje Arrow Tag

Arrow Tag duurt ongeveer 60 minuten. We beginnen met een korte workshop over veiligheidspunten, de techniek van het schieten en de uitleg over het spel. Kan iedereen overweg met pijl en boog? Mooi! Dan kunnen we beginnen!

Het spel kan beginnen!

Pijlen ontwijken achter obstakels en zelf met 1 pijl je tegenstander proberen te raken. Gemist? Dan is het tijd om losse pijlen te verzamelen in het speelveld, maar pas op dat je niet geraakt wordt!

Let op! Waar moet je aan denken?

Doe sportieve kleding en sportschoenen aan. Sieraden en horloges zijn niet toegestaan. Het speelveld bevindt zich in de schaatsbaan op het kunstgrasveld. Niet overdekt, dus denk bij slecht weer aan droge kleren! Voor vragen kunt u het reactieformulier invullen, of bel direct: 070 - 392 75 76.

Gezellig wat eten

Neem een kidsmeal (€ 4,50 p.p.) met een snack naar keuze, frietjes met saus en limonade! Een kidsmeal kun je vooraf (45 minuten voor aanvang activiteit) of achteraf (15 minuten na de activiteit) reserveren.

Veiligheid

Voor de veiligheid willen wij graag de namen van de feestvierders hebben om bij eventuele calamiteiten, bijv. een ontruiming, voldoende informatie te hebben zodat de instructeur adequaat kan reageren. Houd deze bij de hand als je gaat boeken.

Schieten en ontwijken, Let's Go!

Arrow Tag bij Evorsa!

Duur
Ongeveer 60 minuten
Minimum
6 kinderen
Maximum
20 kinderen
Leeftijd
Vanaf 10 jaar
Seizoen
Het gehele jaar
Prijs
€ 12,95 per kind
Tip
Lange trainingsbroek, longsleeve en schone sokken.
Gezellig wat eten
Kidsmeal met snack naar keuze
Voor je boekt
Vergeet de namen van de feestvierders niet.

Boek je kinderfeest

 

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!