Evorsa

@

Groepsuitje Curling Clinic

Een groepsuitje voor jong & oud!

Bent u op zoek naar een actief groepsuitje waarbij gezelligheid en teambuilding voorop staan? Dan is een curling clinic het aangewezen uitje! Het spel curling kan worden gespeeld door jong en oud en is daarom zeer geschikt als groepsuitje voor onder andere bedrijven, scholen (sportdagen) en families. Omdat de veiligheid van de deelnemers zeer belangrijk is voor Evorsa, wordt de clinic uitsluitend verzorgd met officiële curling materialen.

Het spel curling

Curling wordt gespeeld door twee teams van minimaal 4 spelers, waarbij het doel van het spel is om de stenen zo dicht mogelijk bij de dolly (roos) te leggen. Ieder team heeft twee vegers om de stenen dichter bij hun doel te brengen. Daarbij is het toegestaan om de stenen van de tegenstander weg te spelen.

Een curling clinic is zeer geschikt als teambuilding activiteit!

Wat houdt de curling clinic in?

Nadat we de technieken, de spelregels en de strategie van curling hebben uitgelegd, zijn de deelnemers klaar voor het spelen van een toernooi. Teamwork en communicatie zijn essentieel voor een goed resultaat dus ideaal wanneer u de teambuilding tussen de spelers wilt versterken.

Clinic op diverse curlingbanen

De curling clinic kan georganiseerd worden op curlingbanen in Den Haag, Dordrecht en Rotterdam. Een clinic duurt ongeveer 60 tot 120 minuten, afhankelijk van het aantal deelnemers. Het minimale aantal deelnemers is 8 personen, het maximale aantal deelnemers is afhankelijk van de locatie.

All-in curling clinic à € 29,50 p.p.

Een curling clinic kost € 29,50 per persoon, inclusief btw, ijsbaanhuur, materialen en instructeur(s). Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Evorsa. Vul het reactieformulier hieronder in met uw vraag of bel direct 070 - 392 75 76.

Versterk de teambuilding

Volg een curling clinic bij Evorsa!

Duur
Tussen 60-120 minuten
Minimum
8 personen
Maximum
Afhankelijk van de locatie
Leeftijd
Vanaf 14 jaar
Seizoen
Gehele jaar in Den Haag en Dordrecht
November t/m februari ook in Rotterdam
Prijs
€ 29,50 per persoon
Tip
Sport- of wandelschoenen & makkelijk zittende kleding.

Offerte aanvragen

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!