Evorsa

@

Groepsuitje Zandsculpturen maken

Workshop zandsculpturen maken!

Bij een workshop zandsculpturen maken, leert u een andere kant van uzelf en van elkaar kennen. In combinatie met de omgeving is dit een unieke belevenis. U zult versteld staan hoe creatief u bent en hoeveel gelijkenis u zult zien met uw ontwerp.

Wat houdt de workshop in?

Samen met de instructeur wordt eerst een ontwerp en schets gemaakt. In principe is vrijwel elke vorm mogelijk om te maken, mits deze niet te hoog wordt. Na het ontwerp zal men aan de slag gaan met het maken van de zandsculpturen.

Geschikt voor ieder groepsuitje

Zandsculpturen maken is perfect voor de bevordering van teambuilding. Een workshop zandsculpturen bouwen is uiterst geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een minder actieve activiteit voor tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of als teambuilding activiteit. Het minimale aantal deelnemers is 8 personen, het maximale aantal is 50 personen.

Workshop op diverse locaties

De workshop zandsculpturen maken kan op elk strand georganiseerd worden, dus ook op uw favoriete strand. De workshop duurt ongeveer 90 minuten.

Workshop à € 19,50 p.p.

De workshop zandsculpturen bouwen kost € 19,50 per persoon, inclusief btw, materialen en instructeurs. Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Evorsa. Vul het reactieformulier hieronder in met uw vraag of bel direct 070 - 392 75 76.

Perfect voor de bevordering van teambuilding

Workshop zandsculpturen!

Duur
90 minuten
Minimum
8 personen
Maximum
50 personen
Leeftijd
Vanaf 13 jaar
Seizoen
Mei t/m september
Prijs
€ 19,50 per persoon

Offerte aanvragen

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!