Evorsa

@

Sportdag Middelbare school en HBO

Op een locatie naar keuze!

Wilt u een sportdag organiseren voor de leerlingen van het voortgezet onderwijs of HBO-studenten? Laat dit dan over aan Evorsa! Tijdens de sportdag worden de klassen verdeeld in verschillende teams en nemen het tegen elkaar op tijdens de verschillende onderdelen. De onderdelen duren per ronde ongeveer 12 minuten (+ 5 minuten wisselpauze), dus kort en krachtig. Het is een mix van actieve en minder actieve spellen, waardoor zowel de sportieve als minder sportieve leerlingen/studenten zich kunnen uitleven.

Evorsa heeft ruime ervaring in het organiseren van sportdagen!

Voorbeeld programma

Scherpe tarieven!

De kosten van de sportdag zijn afhankelijk van de activiteiten, de gewenste tijdsduur, het aantal deelnemers en de locatie. Door een grote voorraad van eigen spelmaterialen kunnen wij het programma voor uw sportdag tegen een zeer scherp tarief aanbieden. Daarnaast zorgen wij voor een draaiboek, een coördinator op locatie en instructeurs.

Wilt u meer weten over het aanbod van Evorsa en wat wij u kunnen bieden voor uw sportdag? Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Evorsa. Vul het reactieformulier hieronder in met uw vraag of bel direct 070 - 392 75 76.

Een sportdag voor het voortgezet onderwijs

Voorwaarden, school verzorgt:

  • Geschikt terrein / accommodatie
  • Vergunning, indien nodig
  • Voldoende begeleiding / instructeurs
  • EHBO tijdens sportdag
  • Stroomvoorziening

Offerte aanvragen

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!