Evorsa

@

Sportdag voor basisschool op locatie naar keuze

Een sportdag tegen scherp tarief!

Wilt u een sportdag organiseren voor de leerlingen van een basisschool? Laat dit dan over aan Evorsa! Met jarenlange ervaring organiseren wij graag een sportdag die de kinderen niet meer zullen vergeten. Het programma van de sportdag wordt uiteraard volledig aangepast aan uw wensen.

Evorsa heeft ruime ervaring in het organiseren van sportdagen!

Sportdag spellen

Bij een sportdag voor een basisschool wordt er meestal gewerkt met een 6-kamp programma, aangevuld met een aantal luchtkussens en extra onderdelen. De mogelijke onderdelen voor zeskamp zijn: tennis, unihockey, flag football, voetbal, zaklopen, touwtrekken en een sportquiz.

Luchtkussens

We hebben diverse luchtkussen, waaronder het springkussen Raceauto, Levend TafelvoetbalBungee Run en Quadbikes met boarding.

Extra onderdelen / Specials

Om het spektakel op uw sportdag verder te vergroten kunt u kiezen uit de volgende extra onderdelen: boogschieten, trampolines met veiligheidsnet en inline-skatelessen.

Scherpe tarieven!

Door een grote voorraad van eigen spelmaterialen kunnen wij het programma voor uw sportdag tegen een zeer scherp tarief aanbieden. Daarnaast zorgen wij voor een draaiboek, een coördinator op locatie en een muziekinstallatie (exclusief muziek). De totale kosten van de sportdag zijn afhankelijk van de activiteiten, de gewenste tijdsduur, het aantal deelnemers en de locatie.

Wilt u meer weten over het aanbod van Evorsa en wat wij u kunnen bieden voor uw sportdag? Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Evorsa. Vul het reactieformulier hieronder in met uw vraag of bel direct 070 - 392 75 76.

Een sportdag tot in de puntjes verzorgd

Voorwaarden, school verzorgt:

  • Geschikt terrein / accommodatie
  • Vergunning, indien nodig
  • Voldoende begeleiding / instructeurs
  • EHBO tijdens sportdag
  • Stroomvoorziening
  • Muziek

Offerte aanvragen

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!