Evorsa

@

Groepsuitje Powerkiten

Leren powerkiten op het strand!

Altijd al eens willen powerkiten? Dan is de workshop powerkiten van Evorsa de ultieme activiteit voor uw groepsuitje! De workshop powerkiten is leuk voor iedereen die op zoek is naar een uitdagende activiteit.

De workshop powerkiten

Eerst krijgen de deelnemers uitleg over hoe men veilig om moet gaan met de kite. Daarna gaat u uitgerust met een kite de strijd aan met de wind. Omdat Evorsa gebruik maakt van verschillende types en maten kites, kan iedereen op zijn eigen niveau aan de slag gaan.

Powerkiten is een unieke beleving die niet alledaags beleefd wordt!

Geschikt voor ieder groepsuitje

Powerkiten is geschikt als activiteit tijdens een bedrijfsuitje, familiedag, sportdag, vrijgezellenfeest en als teambuilding activiteit. Het minimale aantal deelnemers is 10 personen, het maximale aantal is 40 personen. Daarnaast bieden we ook een workshop powerkiten voor kinderen aan.

Powerkiten op diverse locaties

Powerkiten kan georganiseerd worden op verschillende locaties, dus ook op uw favoriete strand. Het powerkiten duurt ongeveer 90 minuten.

Workshop powerkiten à € 22,50 p.p.

Het powerkiten kost € 22,50 per persoon, inclusief btw, materialen en instructeur. Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Evorsa. Vul het formulier hieronder in met uw vraag of bel direct 070 - 392 75 76.

Sportief uitwaaien aan zee

Leer powerkiten bij Evorsa!

Duur
90 minuten
Minimum
10 personen
Maximum
40 personen
Leeftijd
Vanaf 13 jaar
Seizoen
Mei t/m september
Prijs
€ 22,50 per persoon

Offerte aanvragen

Voor de leukste groepsuitjes, vraag het aan Evorsa!