Evorsa

@

Bootcamp kinderfeestje

Een middag vol sportieve uitdagingen

Het bootcamp kinderfeestje is voor echte sportievelingen! Je leert stoere oefeningen en daarbij behorende technieken. Maak je klaar voor een feestje om nooit meer te vergeten. We starten met een goede warming-up en daarna kan het echte werk beginnen. Rennen, springen en klimmen met je maatjes, maar ook elkaar aanmoedigen is belangrijk om het einde te halen!

“Ik had niet verwacht dat het zó leuk zou worden!”

Wat wordt jouw recordtijd?

Verschillende oefeningen gecombineerd met hindernissen maken van jouw feestje een ware uitdaging. Hangende boomstammen, ringen, burpees, TRX drills en de plyo box zijn enkele voorbeelden van obstakels en oefeningen die je tijdens het bootcamp kinderfeestje tegenkomt. Denk jij dat je een nieuwe recordtijd neer kan zetten? Boek dan snel!

Verjaardagfeestje op maat

Het feestje duurt minimaal 60 minuten en kan afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal onderdelen langer duren. Dit feestje is geschikt voor groepen van 6 tot maximaal 20 kinderen.

Kledingadvies

Een lange trainingsbroek of legging, lange sokken. Bovenlichaam kleding aanpassen aan de buitentemperatuur.

Bootcamp à € 13,95 per kind

Het bootcamp kinderfeestje kost € 13,95 per kind, inclusief btw, materialen en instructeurs. Bespreek de mogelijkheden met de medewerkers van Evorsa. Vul het formulier hieronder in met uw vraag of bel 070 - 392 75 76.

Een uniek kinderfeestje

Bootcamp bij Evorsa!

Duur
Ongeveer 60 minuten
Minimum
6 kinderen
Maximum
20 kinderen
Prijs
€ 13,95 per kind
Waar
Zone 1 / The Obstacle Box van BOK

Boek je kinderfeest

 

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!