Evorsa

@

Kick-off curlingseizoen

Workshop curling in Rotterdam

Maandag 7 november was het zover: De kick-off van het winterseizoen 2016-2017 bij de Schaatsbaan Rotterdam. Deze is nu voorzien van een compleet opnieuw ingerichte funbaan, inclusief gezellig terras. Het gezelschap JanBart kon niet wachten om traditiegetrouw het nieuwe curlingseizoen in te luiden. De heren volgen al 2 seizoenen lang wekelijks een curling workshop van Evorsa. Naar eigen zeggen zijn ze “verslaafd aan de sport”! 

'Olympische sport, waarbij gezelligheid en teambuilding voorop staat!'

Curling, een spel voor iedereen

Curling speel je met 2 teams van 4 spelers of meer. Samen probeer je de stenen zo dicht mogelijk bij de dolly, oftewel de roos, te leggen. Per team zijn er 2 vegers, die de stenen naar hun doel begeleiden. Het leuke is dat je ook de stenen van de tegenpartij mag wegspelen. Het gezellige spel is geschikt voor jong en oud. Teambuilding en spelplezier staan voorop! 

Workshop curling aanbieding

Het is slechts een kwestie van tijd of de nummer 1 sport in Canada; curling, wordt ook in Nederland razend populair. Curling is een laagdrempelige en leuke vrijetijdsbesteding, waarbij het draait om passie en precisie en iedereen kan het leren! Voordelig is het nu ook, met de Curling Workshop aanbieding, waarbij iedere 5e persoon gratis meedoet. Geef je snel op!

Kom jij wekelijks curlen? 

De Curling Workshops worden wekelijks gegeven op de schaatsbaan in Rotterdam en in De Uithof in Den Haag. Bent u op zoek naar een actieve, workshop curling, waarbij gezelligheid en teambuilding voorop staat? Neem voor meer informatie contact op met ons ervaren team via het getoonde reactieformulier of bel direct: 070 - 392 75 76.

Evenementen en uitjes tot in de puntjes verzorgd

Daarom kiest u voor Evorsa!

  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid programma
  • Combineren van verschillende activiteiten
  • Geniet van uw eigen uitje
  • Ieder uitje is uniek, dus op maat gemaakt
  • Goede materialen
  • Veiligheid van de deelnemers staat altijd voorop
  • Zeer scherpe prijzen

Offerte aanvragen

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!