Evorsa

@

Groepsuitje IJssculpturen

IJskoude workshop perfect voor de teambuilding

Winter, lente, herfst of hartje zomer. Deze ijskoude workshop is niet seizoensgebonden en kan op elke gewenste locatie gedaan worden. Wat dacht je van een heerlijk verkoelende activiteit in hartje zomer! Een workshop ijssculpturen is uiterst geschikt voor mensen die op zoek zijn naar minder actieve activiteiten. Dit is perfect voor de bevordering van teambuilding en om de samenwerking binnen de groep te verbeteren.

Wat houdt de workshop ijssculpturen in?

Samen met de instructeur zal eerst een ontwerp worden gemaakt van wat u wilt gaan maken. Na het ontwerp zal men aan de slag gaan met het maken van de sculpturen. Teambuilding en samenwerken is cruciaal om het ontwerp tot leven te laten komen. Een workshop ijssculpturen maken is een succes voor ieder mens. U zult versteld staan hoe creatief u eigenlijk bent, en hoeveel gelijkenis u zal zien met uw ontwerp. Onderaan deze pagina treft u een aantal ontwerpen die zijn gemaakt tijdens onze workshops.

Samenwerken is cruciaal om het ontwerp tot leven te laten komen.

Workshop ijssculpturen à € 32,50 p.p.

De workshop ijssculpturen kost € 32,50 per persoon, inclusief btw, ijs, benodigde materialen en instructeur(s). Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Evorsa. Vul het reactieformulier hieronder in met uw vraag of bel direct
070 - 392 75 76.

Een sportief groepsuitje organiseren?

Ga voor een ijshockey clinic!

Duur
Ongeveer 90 minuten
Minimum
10 personen
Maximum
20 personen
Leeftijd
Vanaf 14 jaar
Seizoen
Het gehele jaar
Prijs
€ 32,50 per persoon
Tip
Kleding dat een beetje nat mag worden!

Offerte aanvragen

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!