Evorsa

@

Evorsa Zomerkamp 2015 in Den Haag

Jaarlijks sportkamp bij het Aloysius college

Van maandag 13 t/m donderdag 16 juli was het jaarlijkse Evorsa sportkamp, dit jaar op het Aloysius college in Den Haag. Vier dagen vol met sporten en spelletjes voor kinderen tussen 6 en 12 jaar.  

Atletiek onderdelen op de eerste dag

De eerste dag stond in het teken van atletiek waarbij de kinderen de strijd met elkaar aangingen. Sprinten, hoogspringen, vergooien en verspringen waren de verschillende atletiekonderdelen.

Diverse teamspellen op dag twee

De tweede dag was een dag vol teamspellen in de breedste zin van het woord. Teamspellen als slagbal, knotshockey, trefbal maar ook uniekere sporten zoals bumperbal voetbal maakte de dag twee compleet.

Sport & Spelpaleis in de Uithof

Woensdag stond het er een verassing op het programma! Op de derde dag van het zomerkamp zijn we met alle kinderen naar het Sport & Speel Paleis in de Uithof gegaan. Alle kinderen konden de hele dag vrij spelen in het semi-overdekte speelparadijs.

Survivallen op de laatste dag

De laatste dag van het sportkamp was een uitdaging voor iedereen met een vol survival programma. Zo moest iedereen vlot varen en de overkant halen in het Westbroekpark en werd de echte Robin Hood bekroond tijdens een workshop handboogschieten. De rest van de dag werd verkoeling gezocht in het water!

Evorsa Sportkamp 2016?

Het sportkamp voor volgend jaar staat al in de agenda van maandag 11 t/m donderdag 14 juli 2016. Houd daarom onze website in de gaten voor al het nieuws! Vragen over onze activiteiten? Neem dan contact op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 070 - 392 75 76.

Evenementen en uitjes tot in de puntjes verzorgd

Daarom kiest u voor Evorsa!

  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid programma
  • Combineren van verschillende activiteiten
  • Geniet van uw eigen uitje
  • Ieder uitje is uniek, dus op maat gemaakt
  • Goede materialen
  • Veiligheid van de deelnemers staat altijd voorop
  • Zeer scherpe prijzen

Offerte aanvragen

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!