Evorsa

@

Groepsuitje Crazy Winter Games (Icegames)

Diverse spelletjes op het ijs!

De Crazy Winter Games (Icegames) bestaan uit een aantal verschillende spellen en opdrachten op het ijs, waarbij teams van ongeveer 10 personen de strijd met elkaar aangaan. Samenwerken en een gezonde dosis humor zorgen ervoor dat men een groepsuitje vol plezier en hilariteit beleefd.

Wat gaan jullie doen?

De onderdelen van de Icegames zijn onder andere ijshockeyspel, prikslee races, ice speedway, ijsbeer schieten, eisstockschiessen en sjoelbakschieten. De spellen worden zo gekozen dat iedereen wel een onderdeel kan meedoen. Hierdoor zijn de Icegames geschikt voor een bedrijfsuitje, sportdag, vrijgezellenfeest of familiedag. Daarnaast bieden we ook Icegames voor kinderen aan.

Icegames: een groepsuitje vol plezier, samenwerken en hilariteit!

Icegames op diverse locaties

De Crazy Winter Games kunnen georganiseerd worden bij De Uithof in Den Haag, de Schaatsbaan Rotterdam en bij de Schaatsbaan Dordrecht. De minimale duur van de Icegames is 60 minuten, maar kan afhankelijk van de grootte van de groep en het aantal onderdelen langer duren. Het minimale aantal deelnemers is 10 personen, het maximale aantal is 200 personen.

Crazy Winter Games à € 27,50 p.p.

De kosten van de Crazy Winter Games bedragen € 27,50 per persoon, inclusief btw, ijsbaanhuur, materialen en instructeurs. Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Evorsa. Vul het reactieformulier hieronder in met uw vraag of bel direct 070 - 392 75 76.

Beleef uw eigen Icegames

Beleef uw Icegames bij Evorsa!

Duur
Vanaf 60 minuten
Minimum
8 personen
Maximum
200 personen
Leeftijd
Vanaf 13 jaar
Seizoen
Gehele jaar in Den Haag en Dordrecht
November t/m februari ook in Rotterdam
Prijs
€ 27,50 per persoon
Tip
Sport- of wandelschoenen & makkelijk zittende kleding.

Offerte aanvragen

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!