Evorsa

@

Groepsuitje Crazy Summer Games (Beach games)

Een groepsuitje in zomerse sferen!

Crazy Summer Games (Beach games) is een mix van verschillende spellen en opdrachten waarbij in teams wordt gewerkt. Hierin staan samenwerking, communicatie en plezier centraal. Het is een gevarieerd programma met actieve en minder actieve spellen. Hierdoor is er voor elk wat wils tijdens uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, sportdag of familiedag.

Voor kleine en grote groepen

De Crazy Summer Games van Evorsa zijn zowel voor kleine als grote groepen een gegarandeerd succes! Het minimale aantal deelnemers is 20 personen, het maximale aantal is 200 personen. Voor groepen groter dan 200 personen maken wij een offerte op maat.

De Crazy Summer Beach Games zijn gegarandeerd een succes!

Diverse locaties mogelijk

Afhankelijk van de grootte van de groep duurt de activiteit ongeveer 60 tot 150 minuten. De Crazy Summer Beach Games kunnen op diverse locaties georganiseerd worden. Voorbeelden hiervan zijn het strand, op het kunstgras bij de Uithof in Den Haag of op uw eigen locatie.

Crazy Summer Games à € 22,50 p.p.

De kosten van de Crazy Summer Games bedragen € 22,50 per persoon, inclusief btw, materialen en instructeurs. Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Evorsa. Vul het reactieformulier hieronder in met uw vraag of bel direct 070 - 392 75 76.

Een teamuitje vol plezier

Zomerse games bij Evorsa!

Duur
Vanaf 60 minuten
Minimum
20 personen
Maximum
200 personen
Leeftijd
Vanaf 13 jaar
Seizoen
Mei t/m september
Prijs
€ 22,50 per persoon

Offerte aanvragen

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!