Evorsa

@

Groepsuitje City Challenge

Een waanzinnige strijd waarbij teambuilding niet zal ontbreken

Met jouw bedrijf of groep de strijd aangaan tijdens Groepsuitje City Challenge, dat is een echte uitdaging! De City Challenge is een mix van teambuiding en een vleugje cultuur van Scheveningen, Den Haag of een andere stad naar keuze. De groep wordt verdeeld in teams van ongeveer 8 personen die de strijd met elkaar aangaan tijdens een waanzinnige challenge!

Het winnende team wint een prachtige prijs!

Wat houdt de City Challenge in?

Na een korte introductie van het spel en de opdrachten gaan de teams aan de slag. De deelnemers krijgen een kaart met de beschrijving en de benodigde materialen. Elk team staat voor een drietal uitdagingen: samen met het team de route en strategie bepalen, zo veel mogelijk waypoints bereiken en door middel van ruilhandel het beginvoorwerp ruilen voor een zo waardevol mogelijk voorwerp. Alle inspanningen zijn niet voor niets want voor het winnende team is er een prachtige prijs.

Diverse mogelijkheden

Het groepsuitje City Challenge kan van maart tot en met oktober op verschillende locaties georganiseerd worden. De duur is 120 minuten en kan naar wens worden uitgebreid.

City Challenge vanaf € 25,95 p.p.

Het City Challenge groepsuitje is te boeken vanaf € 25,95 per persoon, inclusief btw. Interesse? Bespreek dan de mogelijkheden met onze ervaren medewerkers. Vul het getoonde reactieformulier in of bel direct 070 - 392 75 76.

Speel voor de prijs tijdens het groepsuitje

City Challenge van Evorsa!

Duur
120 minuten of langer
Minimum
25 personen
Maximum
200 personen
Leeftijd
Voor iedereen in goede gezondheid
Seizoen
Maart t/m oktober
Prijs
€ 25,95 per persoon
Tip
Pas uw kleding aan naar de weersomstandigheden.

Offerte aanvragen

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!