Evorsa

@

Groepsuitje Bootcamp

Uitdagend sportuitje voor groepen

Bootcamps zijn al een aantal jaar ontzettend populair en dat is niet zomaar! Daag elkaar uit met verschillende oefeningen en kom erachter wie een echte bootcamp strijder is. Zin in een uitdaging? Boek dan nu het bootcamp groepsuitje.

"Iedereen kan meedoen, gaan jullie de uitdaging aan?” 

Hoe ziet het groepsuitje eruit? 

In Zone 1 / The Obstacle Box van BOK leren jullie verschillende oefeningen, maar dat is niet alles. We maken ook gebruik van verschillende obstakels! Denk hierbij aan lianen, touwen, ringen, banden flips, planken, challenge bags en nog veel meer. We beginnen natuurlijk met een goede warming-up en daarna gaan we aan de slag met verschillende oefeningen. Uiteraard eindigen we met dé grote challenge.

60 minuten Bootcamp

Dit groepsuitje duurt 60 minuten en is geschikt voor 6 tot 20 deelnemers. Groepen groter dan 20 personen kunnen deelnemen aan Survival Run, Spartan Run of Obstacle Run.

Kledingadvies

Lange trainingsbroek of legging, lange sokken. Boven lichaamskleding aanpassen aan de buitentemperatuur.

Bootcamp à € 17,50 p.p.

Het bootcamp groepsuitje kost € 17,50 per persoon, inclusief btw, materialen en instructeur(s). Onze bootcamps zijn ook perfect als teambuildingsactiviteit voor een bedrijfsuitje in de regio Den Haag. Bespreek de mogelijkheden met de medewerkers van Evorsa. Durven jullie de bootcamp uitdaging aan? Reserveer dan nu! U kunt contact opnemen via het getoonde reactieformulier of bellen naar 070 - 392 75 76.

Wie kan er tegen een stootje?

Bootcamp bij Evorsa!

Duur
60 minuten
Minimum
6 personen
Maximum
20 personen
Prijs
€ 17,50 per persoon
Waar
Zone 1 / The Obstacle Box van BOK

Offerte aanvragen

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!