Evorsa

@

Groepsuitje Beachvolleybal

Een actief groepsuitje op het strand!

Wilt u een actief groepsuitje organiseren op het strand? Kies dan voor beachvolleybal! Bij Evorsa wordt beachvolleybal ingezet als onderdeel van beach games of we kunnen een beachvolleybal toernooi organiseren! Beachvolleybal toernooien zijn een mix van actief bezig zijn, teambuilding en genieten van het strand.

Voor jong & oud

U hoeft geen sporttopper te zijn om plezier te hebben! Bijna iedereen kan meedoen en genieten. Deze twee aspecten plus het feit dat u op het strand bent, maakt beachvolleybal een ideaal groepsuitje. Graag verwelkomen wij u op het strand voor een bedrijfsuitje, sportdag, vrijgezellenfeest of familiedag.

Beachvolleybal staat voor teambuilding en genieten op het strand!

Diverse mogelijkheden

Beachvolleybal kan in de zomermaanden op verschillende locaties langs het strand georganiseerd worden. De duur is afhankelijk van de grootte van de groep en de beschikbare ruimte. Boeken kan vanaf 60 minuten.

Beachvolleyballen à € 14,95 p.p.

Het beachvolleyballen kost € 14,95 per persoon, inclusief btw, materialen, begeleiding, speelschema’s en een beker voor het winnende team. Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Evorsa. Vul het formulier hieronder in met uw vraag of bel direct 070 - 392 75 76.

Teamwork op het strand

Beachvolley toernooi van Evorsa!

Duur
Vanaf 60 minuten
Minimum
30 personen
Maximum
200 personen
Leeftijd
Vanaf 13 jaar
Seizoen
Mei t/m september
Prijs
€ 14,95 per persoon

Offerte aanvragen

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!