Evorsa

@

Groepsuitje Arrow Tag

Combinatie tussen paintball en trefbal

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om in de film ‘The Hunger Games’ te spelen? Grijp dan je kans stap met pijl en boog het speelveld in. Met een masker op je hoofd, een boog en 1 pijl is het jouw missie om de tegenpartij te raken. Lukt het jou om het doelwit van de tegenpartij uit te schakelen?

‘Ervaar The Hunger Games! May The Odds Be Ever In Your Favor...’

Programma groepsuitje Arrow Tag

Arrow Tag duurt in totaal 60 minuten. De activiteit begint met een korte workshop over de techniek van het schieten, veiligheidspunten en de uitleg over het spel. Nadat iedereen overweg kan met zijn of haar boog, kan het spel beginnen. Terwijl je pijlen ontwijkt achter verschillende obstakels, heb je slechts 1 pijl om je tegenstanders te raken. Mis geschoten? Dan wacht jou de taak om de losse pijlen in het veld te gaan verzamelen. Let op dat je niet onverwachts wordt neergeschoten!

Waar moet je aan denken?

Sportieve kleding en sportschoenen. Sieraden en horloges zijn niet toegestaan. Arrow Tag bevindt zich in de 400 meter schaatsbaan op een kunstgrasveld. Het kunstgrasveld is niet overdekt, wat inhoud dat de buitentemperatuur van toepassing is. Houd in het geval van regen en slecht weer rekening met extra kleding. Voor vragen kunt u het reactieformulier invullen, of bel direct: 070 - 392 75 76.

Schieten en ontwijken, Let's Go!

Arrow Tag bij Evorsa!

Duur
Ongeveer 60 minuten
Minimum
8 personen
Maximum
20 personen
Leeftijd
Vanaf 10 jaar
Seizoen
Het gehele jaar
Prijs
€ 17,50 per persoon
Tip
Lange trainingsbroek, longsleeve en schone sokken.

Offerte aanvragen

Boek je groepsuitje

 

Voor de leukste groepsuitjes vraagt u het aan Evorsa!